Segueix-nos a les xarxes socials:

Chema Sánchez guanya la cursa de cambrers de l'Escola d'Hostaleria de Girona

Hi van participar setze alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de serveis en restauració

Chema Sánchez va guanyar dimecres la primera cursa de Cambrers de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. L´activitat es va celebrar a les onze del matí al bell mig de la Rambla Llibertat. Inicialment, la competició s´havia de celebrar en una altra data però es va postposar per culpa de la pluja.

Aquesta cursa és una reedició de la que es celebrava a l´escola fa molts anys, quan estava situada al barri de Sant Narcís. A la cursa s´hi van inscriure un total de setze alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de serveis en restauració i alumnes del cicle formatiu de grau superior de direcció de restauració.

La presentació i dinamització de la cursa la varen dur a terme els alumnes del cicle de grau superior de guia-animació turística. El jurat va estar format per Joan Morillo, maître i propietari del restaurant Divinum de Girona i per Roger Viusà, sommelier i propietari del restaurant Plaça del vi 7.

Després de Chema Sánchez, en segon llocs s´hi va classificar Roberto Urresti, mentre que la tercer a plaça va ser per a Pau Ponsdomènech

Prem per veure més contingut per a tu