Segueix-nos a les xarxes socials:

Alguns expositors estan molestos pel rebombori de l'estand de l'exèrcit

Lamenten que els 70 punts on s'informa de sortides de futur per als joves quedin en un segon terme

Alguns expositors estan molestos pel rebombori de l'estand de l'exèrcitT.Carreras

Alguns dels estands presents a l'Expojove es van mostrar molestos pel rebombori que genera la presència de l'exèrcit. No perquè no vulguessin o no els militars al saló de l'ensenyament sinó perquè temien que tota l'atenció mediàtica se centraria en aquesta polèmica.

En aquest saló hi ha una setantena d´expositors en un espai de 8.000 m2 i una quarantena de xerrades i tallers repartits en 5 sales de conferències conformen l´ExpoJove 2017, tot plegat amb l´objectiu de donar resposta a centenars de preguntes dels joves que comencen a traçar el seu futur, ja sigui per estudiar, emprendre o posar-se a treballar.

La dotzena edició se celebra del 5 al 7 d´abril al Palau de Fires de Girona i es preveu l'assistència d'uns 8.000 joves. Durant aquest dies es donarà informació actualitzada als expositors i es faran demostracions pràctiques d´activitats dels centres de Formació Professional, els estudis universitaris, les acadèmies i escoles privades d´idiomes, estètica, audiovisuals, mecànica, disseny, turisme, monitors de lleure i altres estudis superiors i complementaris.

L´ExpoJove també estrena un servei de consultoria de salut digital al que podran accedir tots els visitants que es trobin al saló a través de l´aplicació Zonetacts, recentment guanyadora del Premi Cactus. Hi haurà un grup de xat geolocalitzat i obert perquè els joves puguin plantejar preguntes sobre alimentació, emocions, sexualitat o qualsevol altre tema de salut, i un tècnic de l´Equip de Promoció de la Salut de l´Ajuntament de Girona les respondrà.

Prem per veure més contingut per a tu