Segueix-nos a les xarxes socials:

El balneari Aqua Gerunda s'inaugura amb taules rodones

Es tracta del primer balneari romà de Catalunya, que entrarà en funcionament el proper 5 de novembre

El balneari Aqua Gerunda Banys Romans de Girona s'inaugurarà avui a les vuit del vespre amb un programa que inclou dues taules de debat:una sobre Promoció Econòmica i Turisme i una altra sobre Urbanisme i Arqueologia, Energies Renovables i Història i Patrimoni. Es tracta del primer balneari romà de Catalunya, que entrarà en funcionament el proper 5 de novembre i les reserves del qual es podran fer a partir de dilluns, 31 d'octubre.

La primera taula de debat, sobre Promoció Econòmica i Turisme, comptarà amb la participació de la regidora gironina Glòria Plana;el cap de màrqueting del Patronat de Turisme de la Costa Brava, Jaume Marín; el president de l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras i el professor de la Universitat de Vic Jordi de San Eugenio. A més, estarà moderada per al periodista de Diari de Girona Oriol Puig.

La segona taula es farà al Museu d'Arqueologia de Girona i comptarà amb la tècnica d'Urbanime Rosa Maria Cànovas; el director del Museu d'Arqueologia, Ramon Boixó; l'arqueòloga Maribel Fuertes; la investigadora geogràfica Marta Picó;el geòleg Jordi Ferrer i els historiadors Joaquim Nadal (director de l'Institut de Recerca en Patrimoni Cultural) i Sílvia Planas (directora del Museu d'Història de Girona i del Museu d'Història dels Jueus). En aquest cas, el debat estarà moderat pel periodista d'El Punt Avui Xavier Castillón.

Després de les taules rodones, el públic podrà visitar les instal·lacions.

Prem per veure més contingut per a tu