Segueix-nos a les xarxes socials:

Salt inicia les obres per millorar un tram d'Àngel Guimerà

L'objectiu és ampliar la vorera, separar els arbres de les cases i mantenir el nombre d'aparcaments

Salt inicia les obres per millorar un tram d'Àngel Guimeràajuntament de salt

Els propers dies començaran els treballs per millorar la vorera del carrer Àngel Guimerà de Salt, entre els carrers Pacheco i Picasso, després que aquesta setmana s'hagi fet ja la tala d'arbres prèvia a l'inici de les obres.

Aquest tram d'Àngel Guimerà compta actualment amb un carril lateral i una mitjana amb dues línies d'aparcament. Amb les obres es vol millorar aquest espai urbà, que actualment es dedica majoritàriament a l'aparcament de vehicles, per tal de posar-lo al servei dels vianants.

L'actuació afecta uns 1.600 metres quadrats i inclou l'enderroc de la mitjana actual i l'arrencada de l'asfalt de l'espai a reformar, per tal de poder ampliar la vorera de l'espai sud del carrer. A més, se substituirà l'arbrat actual i es recol·locarà a més distància de les façanes -ja que hi ha veïns que s'havien queixat- i es reordenarà l'aparcament tot respectant, això sí, el nombre de places actual. Per aconseguir-ho, es farà desaparèixer el carril de retorn i les places d'aparcament passaran a situar-se en bateria inversa.

Finançament de Salt 70

El cost de l'obra, que ascendeix a 60.480 euros, s'inclou dins del projecte Salt 70, impulsat per la Generalitat.

Prem per veure més contingut per a tu