Segueix-nos a les xarxes socials:

L'escola d'Adults programa 40 actes per celebrar el seu 40è aniversari

El centre espera que les activitats ajudin a fer «visible» la seva tasca, que creuen que no es difon

L'escola d'Adults programa 40 actes per celebrar el seu 40è aniversarimarc martí

L'Escola d'Adults de Girona ha programat una quarantena d'actes per celebrar els quaranta anys des de la seva creació. Hi haurà propostes lúdiques, xerrades, culturals, esportives i teatre, entre altres, i es faran en diferents espais de la ciutat. El tret de sortida serà dimecres. Al matí (10:00 hores) hi haurà una taula rodona a la biblioteca Carles Rahola i a la tarda (17:00 hores) hi haurà una actuació teatral a la sala d'actes de l'Institut Vicens Vives. El darrer acte serà al juny amb un activitat festiva a l'aire lliure.

La comissió que ha organitzat les activitats espera que serveixi per donar visibilitat a l'escola. «No es fa difusió de la nostra escola. O molt poca», es queixa la directora del centre, Anna Barbany. «Encara hi ha gent que no sap que existim», apunta el coordinador, Miquel Blanch. Està situat a la travessia de la Creu i actualment té 1.133 alumnes, disset professors, una administrativa i un conserge i, segons remarca, es dedica a fer una «educació pública, popular i permanent».

A més, es farà un llibret on es recollirà el bagatge de les persones que han col·laborat amb l'escola des de diferents àmbits. Hi haurà articles, fotos, opinions, imatges i dibuixos. També es difondrà material gràfic «per fer visible» el centre i la seva activitat, així com «l'educació de persones adultes que tan maltractada ha estat per les diferents institucions».

Prem per veure més contingut per a tu