Segueix-nos a les xarxes socials:

Les fires creatives prenen el parc de la Devesa

La zona firal acull fins demà tres esdeveniments al mateix temps: el Firatast, el saló del còmic i la fira de l'oci creatiu i les labors Interquilt

Les fires creatives prenen el parc de la Devesaaniol resclosa

La zona firal de la Devesa de Girona ja acull tres fires simultàniament. El triplet el formen el consolidat Firatast -que ja va obrir dijous-, la sisensa edició de la fira de manualitats i oci creatiu Interquilt i la gran novetat d'aquest any, Girocòmic, un saló dedicat exclusivament al món del còmic. La gran particularitat és que l'entrada és única i serveix per saltar d'una fira a l'altra i a l'altra.

Firatast, que els dos primer dies obria a les sis de la tarda, avui i demà obre a les dotze del migdia. De fet, es preveu que seran els dies forts i s'ofereix la possibilitat de reservar taula trucant al telèfon 639 62 82 18. A l'interior del Palau de fires hi ha una trentena d'estands que ofereixen 300 tastets diferents. A més hi ha diferents activitats infantils.

Respecte al saló del còmic, a més dels expostitors comercials on comprar productes, avui diferents autors seran al certamen per firmar les seves obres: Esteban Maroto, Marcos Martín, Giorgia Marras, M. Ossorno & J. Rodríguez, Cels Piñol i Carles Ponsí. Avui a més hi haurà l'estrena de la projecció Torpedo (19.30 hores).

Finalment, també hi ha la fira de l'oci creatiu, les manualitats i les labors, Interquilt. A més de la zona amb expositors comercials hi ha exposicions de patchwork amb mostres internacionals, labors i activitats variades com tallers i demostracions.

Prem per veure més contingut per a tu