Segueix-nos a les xarxes socials:

El centre La Sopa rep una donació mensual de 15 kg de peix fresc

El lliurament, realitzat per l'empresa Disfred, cobreix un total de 110 menús destinats a les persones usuàries d'aquest centre d'acolliment

El centre La Sopa rep una donació mensual de 15 kg de peix frescajuntament de girona

El Centre d'Acolliment La Sopa de Girona rep, des de principis d'aquest estiu, una donació mensual de peix fresc a benefici de les persones usuàries de l'equipament. Segons va informar ahir l'Ajuntament, cada segon dilluns de mes l'empresa Disfred, dedicada a la venda i distribució de productes congelats i peix fresc, fa una donació de més de 15 quilograms de peix al centre La Sopa.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat, Sílvia Paneque, va agrair a Disfred aquesta donació i va relatar que «la incorporació d'aquests 15 kg mensuals ens permet destinar els recursos de la compra de peix a la compra d'altres aliments per tal de completar la dieta».

El centre ofereix una dieta que combina menús d'estiu i d'hivern i es modifiquen cada 15 dies. Segons la directora de La Sopa, Rosa Angelats, la donació «suposa un total de 110 menús de peix fresc». A més, se serveixen per sopar el mateix dia que es fa la donació.

Prem per veure més contingut per a tu