Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona admet que aquest any s'hauria d'haver actuat abans contra les paneroles

Veïns de l'Eixample o del Mercadal s'han queixat que han arribat a entrar en botigues i en habitatges

Girona admet que aquest any s'hauria d'haver actuat abans contra les panerolestapi carreras

El nombre de paneroles que aquests dies es veuen per diferents carrers de Girona ha portat el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eduard Berloso, a admetre que possiblement l'any vinent començaran les tasques de prevenció «abans». Berloso ha explicat que es va començar a actuar durant el mes de juny i que de cares a l'any vinent, s'estudiarà si s'actua amb anterioritat.

Veïns de diferents zones de la ciutat, com a l'Eixample o del Mercadal, s'han queixat que aquests escarbats han arribat a entrar en botigues i en habitatges. El representant municipal ha indicat que aquests insectes tenen tendència a fugir de les clavegueres quan s'aplica el tractament per matar-les. Si es detecta això, s'aplica un altre producte que fa que els insectes quedin enganxats a terra.

També ha exposat que en alguns punts, com al carrer Ultònia van detectar que n'hi havia en un aparcament soterrat i que pujaven per les canonades. Precisament avui al matí estava previst un tractament per controlar la població de paneroles a la xarxa de clavegueram a les tapes de sanejament incloses a les illes formades pels carrers Ultònia, Migdia, Lorenzana, La Salle i Pare Claret.

Prem per veure més contingut per a tu