Segueix-nos a les xarxes socials:

La Plaça Independència s'omple per la Girona Fashion Day

Es va fer una desfilada i una marató de maquillatge amb l'objectiu de donar suport als nous creadors

La Plaça Independència s'omple per la Girona Fashion Daycarles colomer

La plaça Independència de Girona va viure ahir una jornada dedicada a la moda amb la vuitena edició de la denominada Girona Fashion Day, amb un seguit d'activitats massives.

Els comerços de moda associats a l'Eix Comercial-Girona Centre van presentar les propostes de la temporada. La desfilada, una cita esperada i oberta a tothom, va començar a les vuit del vespre, tot i que des de les cinc hi va haver activitats, entre les quals va destacar la marató solidària de pentinats i maquillatge, a càrrec de l'acadèmia Revlon. Les aportacions voluntàries dels assistents van anar a benefici de la Fundació Oncolliga Girona.

L'objectiu del Girona Fashion Day, organitzat per Girona Centre i l'escola de models Piùbella Models, és promocionar el sector local de la moda i donar suport a nous creadors, que van tenir presència en aquesta nova edició de privamera-estiu.

Van intervenir-hi magatzems La Palma, Busquets Festa, Desigual, Lalilos, Unaunica, Hunkemoller, Comalatdona, Aire de Girona, Francesca Marlop, Laura Gutiérrez i Judit Fàbrega.

Prem per veure més contingut per a tu