Segueix-nos a les xarxes socials:

Reagrupament «vigilarà» que el pacte de CiU i PSC no afecti «el procés»

L'executiva del Gironès de Reagrupament, reunida el cap de setmana passat, ha decidit mantenir-se dins la candidatura de CiU però ha pres la determinació de deixar de ser un soci «còmode i confiat» i «vigilarà» que amb el pacte amb el PSC no hi hagi cap pas enrere a Girona en el procés independentista. En aquest sentit, Reagrupament considera que l'acord és «desafortunat per a la ciutat i contrari als interessos del procés independentista».

La formació ha exigit a CDC la creació de canals de comunicació fluids perquè «no es repeteixi el menyspreu i la desconsideració de què han estat víctimes en les negociacions pel relleu de Puigdemont a l'alcaldia de Girona».

Reagrupament considera altament decebedor el que, en un moment històric decisiu per al futur de la nació catalana, els partits partidaris del procés han demostrat a Girona, i en altres municipis.

Reagrupament també recorda que tot el que ha passat aquests dies a Girona ha provocat en els militants i simpatitzants «una manca confiança en CDC, que creiem que caldrà corregir, ja que alhora ha generat també seriosos dubtes sobre el procés de refundació de Convergència».

Prem per veure més contingut per a tu