Segueix-nos a les xarxes socials:

Comencen les obres a la central del Molí

Costen 874.357 euros i servirà per ubicar-hi el casal per a la gent gran, amb espais polivalents i sala de reunions

Comencen les obres a la central del Molí

Inici de la primera fase de recuperació de la central del Molí de Girona per convertir l'edifici del carrer Santa Clara en un equipament municipal amb un casal per a la gent gran del Barri Vell i del Mercadal.

El pressupost és de 874.357,53 euros i té un termini de 6 mesos. Amb les obres, a càrrec d'Actia Iniciativas SL, s'adequaran els accessos, els ascensors i les escales, la primera i la segona planta. Hi haurà una sala de reunions, una sala polivalent, cuina (per un menjador econòmic per a la gent gran) i espai per altres activitats. En una segona fase, es faran oficines municipals a l'entresol.

L'alcalde d'Albert Ballesta, ha exposat que «amb actuacions com aquesta es fa evident que la ciutat camina». La regidora d'Urbanisme, Marta Madrenas, indica que «representa recuperar un edifici en desús i alhora, significa complir un propòsit del govern». El regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, ha destacat «l'important rol que jugarà l'equipament, llargament demandat, en la cohesió social del barri i especialment en l'atenció de la gent gran».

Prem per veure més contingut per a tu