Segueix-nos a les xarxes socials:

Un concert de la Bressola i la diada de la policia, primers actes de Ballesta

L'agenda pública del futur alcalde inclou ja dues activitats públiques, una de les quals ja era un habitual

L'agenda del futur alcalde de ?Girona, Albert Ballesta, ja té dos ?esdeveniments públics programats: per una banda assistirà al concert de celebració dels 40 anys de la Bressola. Serà avui mateix a les vuit del vespre, al Teatre Municipal. El concert s'havia de celebrar a principis de desembre però la mort d'una dona i les seves dues filles va fer suspendre l'acte. El concert consistirà en una actuació dels músics Marc Serrats i Carles Belda amb els nens de les escoles de la ?Catalunya nord, com a celebració de l'obertura de la primera escola de la Bressola a Perpinyà, l'any 1976.

L'endemà, a les dotze del migdia, l'alcalde serà a l'Auditori- Palau de?Congressos on assistirà a la diada de la Policia Municipal, on es farà l'habitual entrega de guardons a agents que hagin fet intervencions de mèrit. Es tracta d'un esdeveniment, on el mateix Ballesta ja havia estat present en els darrers anys com a responsable del Departament d'Interior a les comarques gironines. Per tant, l'escenari i l'acte no li serà gens estrany.

Abans de l'acte, a les deu del matí, se celebrarà una missa a la basílica de Sant Feliu amb motiu de Sant Sebastià, patró del cos, i a dos quarts de dotze, serà a l'exhibició de la Unitat Canina davant l'Auditori.

Prem per veure més contingut per a tu