Segueix-nos a les xarxes socials:

Un edifici d'apartaments de luxe obrirà davant de l'Ajuntament

Els gestionarà l'empresa de l'hotel Ciutat de Girona

Un edifici d'apartaments de luxe obrirà davant de l'AjuntamentOriol Puig

Aquest proper mes de març entraran en funcionament els Apartaments Plaça del Vi, gestionats per la mateixa empresa de l'hotel Ciutat de Girona. Aquests apartaments turístics estaran situats al número 9 de la plaça, just davant de l'Ajuntament.

Aquest serà el primer establiment de Girona que estarà destinat totalment a habitatges d'ús turístic de luxe. En total hi haurà vuit pisos: sis de luxe i un dúplex, amb 2 i 4 habitacions respectivament, menjador, sala d'estar, cuina i terrassa. Els habitatges es promocionen com a «ideals» per a estades tant curtes com llargues, i disposaran de totes les comoditats d'un establiment de cinc estrelles.

Amb l'adquisició d'aquests apartaments, Faderson Hotels -l'empresa que gestiona l'hotel Ciutat de Girona- ja comptaran amb cinc establiments a Catalunya, dos dels quals a la capital gironina. Segons expliquen, els nous apartaments seran els establiments amb més valor afegit a la ciutat, ja que oferiran una alternativa turística «totalment diferenciada» perquè les reserves, gestió i servei es realitzaran des del mateix hotel Ciutat de Girona, facilitant al client tota la seva infraestructura.

Prem per veure més contingut per a tu