Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona acollirà una fira que ensenyarà els oficis als més petits

La primera edició de «Jo de gran vull ser...» es farà del 5 al 8 de novembre i serà per a infants de 3 a 12 anys

El Palau Firal de Girona es convertirà durant quatre dies -del 5 al 8 de novembre- en un espai dedicat als més petits amb la celebració de la primera fira d'educació i entreteniment familiar «Jo de gran vull ser...». «Aprofitant que el 20 de novembre és el dia internacional del nen, hem volgut celebrar-ho aprenent i jugant en una fira en la qual les empreses baixaran un esglaó i ensenyaran als nens el món dels oficis» va explicar la responsable de l'esdeveniment, Cristina Teixidor durant la presentació feta ahir al matí a l'Ajuntament gironí. La fira estarà destinada a nens i nenes de 3 a 12 anys, que a través d'una quinzena d'activitats podran exercir professions de diferents camps: periodisme, fusteria, odontologia, pastisseria i fleca, construcció i arquitectura, instrucció de vol, patinatge, bàsquet, música i interpretació, motociclisme, policia, bomber, gestió de residus, vidrieria o recuiteria, entre d'altres.

A més, un d'aquests tallers -el de música i interpretació- estarà dirigit per la cantant i actriu Gisela, qui presentarà el seu últim disc amb cançons infantils del segell musical d'Eurekakids, Wonderful Gis. «Explicaré als nens com ha estat la meva trajectòria professional, cantant i mostrant-los com és el món artístic» va assenyalar l'artista barcelonina. A part dels tallers, al pis superior s'hi instal·laran inflables, un futbolí humà, una pista de patinatge i diverses food trucks.

El recinte estarà obert de deu del matí fins a les set de la tarda i l'entrada costarà entre 3 i 10 euros en funció de l'edat. «Aquesta fira promou la part pedagògica que és més important que la lúdica» va concloure l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

Prem per veure més contingut per a tu