Segueix-nos a les xarxes socials:

El GEiEG organitza demà la 53a edició de la Festa del Pedal

Hi haurà un recorregut planer perquè hi puguin participar les personesamb mobilitat reduïda

El GEiEG organitza demà la 53a edició de la Festa del Pedalaniol resclosa

Girona acull demà la 53a edició de la Festa del Pedal, organitzada pel GEiEG i que enllaçarà Bescanó, Sant Gregori i Girona. El lloc de sortida serà les nou del matí a la plaça Catalunya de Girona i l'arribada cap a la una del migdia al complex esportiu del GEiEG a Palau. A la jornada hi podran participar també els membres de l'Àrea Adaptada, i tindrà un caire solidari amb les persones amb mobilitat reduïda amb un recorregut planer perquè hi pugui participar tothom. En aquesta edició, "Válida sin barreras" s'estrena com a patrocinador. Després de la festa, es farà un dinar conjunt a les instal·lacions del GEiEG a Palau.

L'objectiu del GEiEG és que els participants puguin gaudir en família d'una sortida en bici, amb bona companyia i passant una estona agradable. El president de l'entitat, Francesc Cayuela, assenyala que cada cop hi ha més gironins que utilitzen la bici per anar a treballar, a fer esport i per lleure, i creu que "això és bo per a tots".

Després d'haver fer mig recorregut, a la zona esportiva de Sant Gregori es durà a terme una aturada per esmorzar i recuperar-se. Després només quedarà circular per traçat del carril bici que uneix Sant Gregori amb Girona per finalitzar el recorregut.

Prem per veure més contingut per a tu