Segueix-nos a les xarxes socials:

Finlàndia serà el país convidat en la 18a edició de la Fira del Cistell de Salt

La 18a edició de la Fira Internacional del Cistell de Salt, que se celebrarà aquest cap de setmana -3 i 4 d'octubre-tindrà Finlàndia com a país convidat i comptarà amb 65 expositors, la xifra més alta de participants que s'ha assolit fins ara.

El col·lectiu SPIRAL, procedent del país nòrdic, portarà a Salt una exposició en la qual es mostraran les obres de les artistes cistelleres Anelma Savolainen i Anna-Maria Väätäinen, la dissenyadora tèxtil Minna Koskinen i l'especialista en reciclatge Raija Manninen. En aquesta mostra, que després de la seva estada a Salt visitarà madrid, també s'hi podran veure peces d'altres artesans especialistes en cistelleria finlandesa tradicional i que representen el màxim exponent quant a les tècniques emprades i coneixement dels materials. També acudiran a la Fira del Cistell d'enguany, els cistellers de la NBO (National Basketery Organitzation) dels Estats Units, així com artistes de l'estat i de diferents països d'Europa.

Més de vint activitats

El programa, que es va presentar ahir a l'Ajuntament de Salt i va comptar la presència del gerent de l'Associació de Cistellers de Catalunya, Carles Alcoy, el regidor de Dinamització Econòmica, Alex Barceló i l'alcalde del municipi, Jordi Viñas, oferirà més d'una vintena d'activitats relacionades amb el món de l'artesania, la gastronomia o l'espectacle, entre altres.

Prem per veure més contingut per a tu