Segueix-nos a les xarxes socials:

3.300 dones correran en solidaritat amb les afectades de càncer de mama

La segona edició de la Cursa de la dona ha tingut nou entrenaments multitudinaris i inclourà demà un final amb música i una desfilada

3.300 dones correran en solidaritat amb les afectades de càncer de mamacursa de la dona

Més de 3.300 dones correran i caminaran demà pels carrers de Girona en la segona edició de la Cursa de la Dona, un esdeveniment esportiu, popular, no competitiu i de caire solidari amb el grup IRIS (dones afectades amb càncer de mama).

La distància serà d'uns 5 quilòmetres (5,6 km per a les corredores i 4,2 km les caminadores). A cada quilòmetre del recorregut hi haurà animació per motivar les participants a arribar a la meta. La prova està organitzada per la botiga Esports Parra, juntament amb l'Ajuntament de Girona i el club Atletisme Girona, i la xifra d'inscripcions supera les expectatives previstes ja que triplica els números de la primera edició. Les participants, a més podran pendre part en un concurs i gaudir d'un final de festa amb ball i marxa de Silvia Wang i una desfilada a càrrec de Model On Top. Durant nou setmanes, les inscrites han pogut participar en entrenaments que han resultat ser multitudinaris, en ocasions amb 400 noies.

Prem per veure més contingut per a tu