Segueix-nos a les xarxes socials:

Reserven cinc aparcaments per als autobusos de la beatificació

L'acte de les germanes màrtirs de dissabte comportarà la prohibició de circular per la Catedral

Reserven cinc aparcaments per als autobusos de la beatificaciódiari de girona

L'acte de beatificació de les germanes màrtirs Fidela, Josefa i Facunda de l'Institut de Religioses de Sant Josep de Girona, que tindrà lloc aquest dissabte al matí la Catedral, comportarà diverses afectacions al trànsit i a l'estacionament de vehicles a la ciutat. «Es preveu l'arribada de centenars de peregrins d'arreu del món, la major part dels quals arribaran a la ciutat amb autobús. Per aquest motiu, és necessari habilitar algunes zones d'aparcament i efectuar restriccions al trànsit a la mateixa Catedral dissabte al matí. Un cop més, des del consistori agraïm la comprensió dels ciutadans de Girona i disculpem les molèsties que aquestes actuacions els puguin ocasionar», ha remarcat el tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

La zona afectada serà la pujada de la Catedral, que es tallarà a la circulació tant de vehicles com de persones aquest dissabte entre les 6 i les dues de la tarda, amb motiu dels actes de beatificació.

Per donar resposta a la nombrosa arribada en autocar dels peregrins, se'ls ha reservat una sèrie d'aparcaments a la ciutat, on es restringirà el pas de vehicles i es prohibirà l'estacionament.

Es tracta de l'aparcament de Fontajau, del divendres a les dues de la tarda fins al dissabte a les cinc de la tarda; de l'aparcament del passeig de la Devesa davant de l'Auditori, del divendres a les dues de la tarda fins a dissabte a les sis de la tarda; de la zona d'aparcament d'autobusos del passeig de Canalejas, del divendres a les dues de la tarda fins al dissabte a les tres de la tarda; l'aparcament de la plaça de Sant ?Domènec, el dissabte de les dotze de la nit a les quatre de la tarda, i la zona d'aparcament del passeig de Fora Muralla, el dissabte des de ?mitjanit fins a les quatre de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu