Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un motorista sense carnet i amb onze paperines amb droga

El detingut és un veí de Salt de 25 anys que mai havia obtingut el permís de conduir

La Policia Municipal de Girona va detenir un jove de 25 anys, veí de Salt, per conduir una motocicleta sense haver obtingut mai el carnet i que portava onze paperines amb droga. Els fets van succeir dijous a la nit, quan una patrulla va veure com un motorista feia una maniobra antireglamentària per aturar-se posteriorment a la vorera d'un carrer, damunt d'un gual.

Quan els policies es van apropar al motorista per indicar-li que havia realitzat una infracció de trànsit, els agents van veure com el noi -que no s'havia adonat de la presència policial- es treia el casc i del seu interior agafava un paquet, una paperina, que se la guardava a la butxaca dels pantalons.

Davant d'aquest comportament, els policies van decidir identificar-lo i van comprovar que la motocicleta estava a nom d'una altra persona i que ell no havia obtingut mai cap permís de conducció. Posteriorment, van comprovar que portava 240 euros repartits en petites fraccions dins d'una bossa i, a dins del casc, van localitzar un paquet amb deu paperines de cocaïna. A dins d'una de les butxaques dels pantalons van localitzar una altra paperina més. En total, els agents van comissar-li onze paperines que pesaven 8,2 grams. El detingut també portava tres telèfons mòbils.

Prem per veure més contingut per a tu