Segueix-nos a les xarxes socials:

Els preus dels hotels de Girona han augmentat durant l'últim any

La mitjana s'incrementa en un 4,60% respecte a l'any passat i els converteix en els preus més alts en 5 anys

Els preus dels hotels de Girona han augmentat durant l'últim anydiari de girona

Els preus dels hotels de Girona han augmentat aquest darrer any. Així ho ha determinat l'estudi que ha dut a terme l'empresa Trivago, un buscador d'hotels que analitza a temps real els preus de més de 700.000 hotels en tot el món.

Segons els estudis la diferència de preu entre l'any 2014 i aquest 2015 referents als hotels gironins ha augmentat en un 4,60%. Una xifra que es veu reflectida en la mitjana dels preus. En només un mes (del juliol del 2015 en comparació amb aquest mes d'agost) aquesta ha passat dels 86€ als 91€ actuals.

Aquest increment no només s'ha donat a Girona sinó també en moltes altres ciutats espanyoles de manera molt més accentuada. Les més destacades segons l'estudi de Trivago han estat Badajoz amb una pujada del 48%, Lugo amb un 33% i finalment Santa Cruz de Tenerife que ha augmentat en un 30%. En algunes localitats ha passat l'efecte contrari i el preu ha baixat. És el cas de Lleó (-1,56%), Les Palmas (-1,54%), Còrdova (-1,45%) i Segòvia (-1,05%).

Actualment les ciutats més econòmiques són Múrcia, Saragossa, Lleida, Valladolid i Lleó. Per contra entre les més cares lideren Sant Sebastià, Cadis o Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu