Segueix-nos a les xarxes socials:

Circulació

Figueres posa el radar al carrer per evitar els excessos de velocitat dels vehicles

La Guàrdia Urbana i el Servei Català de Trànsit fan controls itinerants durant tota aquesta setmana

Figueres posa el radar al carrer per evitar els excessos de velocitat dels vehiclesBORJA BALSERA

Durant tota aquesta setmana, des d´aquest dilluns fins diumenge, la Guàrdia Urbana i el Servei Català de Trànsit duen a terme una campanya conjunta de controls de velocitat a les vies més concorregudes de la ciutat.

Els controls van començar aquest dilluns a l´avinguda Salvador Dalí, a l'entrada nord de la ciutat, i continuaran fins diumenge en espais tan transitats com les avingudes Montserrat Vayreda i Vilallonga, els carrers Montgó i Ausiàs March i la Ronda Sud. Els controls es fan amb el radar homologat de la policia figuerenca i tenen com a objectiu "conscienciar els conductors que han de respectar el codi de circulació i transitar amb velocitats adequades dins de les vies urbanes", segons l´inspector de la Guàrdia Urbana, Josep Maria Riera.

La Guàrdia Urbana recorda, en una nota, que "cal extremar la precaució al volant encara que siguin trajectes curts o en vies urbanes. Així mateix, es vol conscienciar la ciutadania sobre els perills de l´accés de velocitat dins la ciutat".

L´Ajuntament figuerenc remarca "el caràcter preventiu de millora de la seguretat vial, i no pas recaptatori, d´aquests controls". Per aquest motiu ha decidit informar de les dates i les vies de la ciutat en què se situaran els radars.

Prem per veure més contingut per a tu