Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC-MES proposa millorar les zones d'esbarjo per a gossos

El grup municipal diu que tot i que la ciutat disposa de molts espais de "pipi-cans" encara "en calen més"

El grup municipal d'ERC-MES per Girona va demanar ahir, a través d'un comunicat de premsa, que es millorin les zones d'esbarjo per a gossos que existeixen actualment a la ciutat de Girona i que se'n facin de noves. Segons la portaveu del grup republicà, Maria Mercè Roca, tot que la ciutat compta amb un alt nombre de pipi-cans, "encara en calen més" i els existents "no poden ser una miniatura, ja que els gossos necessiten córrer i tenir espai".

Per aquest motiu, des del grup de coalició, realitzen diverses propostes per aconseguir aquesta millora com: l'abastiment d'aigua, la disponibilitat de papereres per llençar les bosses d'excrements i, el bon enllumenat sobretot a l'hivern".

Millorar els espais existents

D'altra banda, en el document, ERC-MES també va voler assenyalar alguns problemes en espais ja existents com el de la Devesa, sobre el qual critiquen que és molt petit i que té una tanca de ferro molt alta que "no té gaire utilitat". "Aquest fet que fa que l'espai no sigui agradable ja que genera sensació de tancament. L'exemple a seguir en aquest aspecte seria la zona d'esbarjo del parc del Migdia la qual compta amb una tanca de fusta a mitja alçada i molt integrada a l'entorn. A més, és un espai sense aigua ni llum" explica en el text Maria Mercè Roca.

A més, el text inclou també una petició perquè es destinin més recursos a la zona Agility, de concessió municipal. Segons Roca si aquest espai de la Devesa comptés amb més recursos "podria ser un espai de referència aen l'àmbit nacional".

Prem per veure més contingut per a tu