Segueix-nos a les xarxes socials:

Encesa dels llums de Nadal deslluïda

La pluja que va caure contínuament ahir va deslluir l'acte d'encesa dels llums de Nadal de Girona. El fet és que la precipitació va obligar a suspendre la inauguració oficial de l'enllumenat nadalenc, que havia de comptar amb una cercavila i una xocolatada popular a plaça Catalunya i plaça Independència. Tot i això, els llums de Nadal es van encendre igualment ahir en la primera nit il·luminada de les festivitats d'enguany.

La il·luminació nadalenca d'aquest any, a més de decorar tot el centre de la ciutat, també ha arribat a altres zones més allunyades, com ara la rambla Xavier Cugat, a Fontajau, al carrer del Carme o el barri de Sant Narcís. En total, s'han decorat un total de nou quilòmetres repartits en 24 carrers.

A més a més, i per primera vegada, s'han il·luminat tres rotondes d'entrada a la ciutat tot representant els tres presents que els Reis Mags van portar a Jesús: or a la rotonda dels Països Catalans, encens a la rotonda situada davant del palau Firal i mirra a davant del Pont de Pedret.

Es tracta de projectes efímers elaborats per diferents arquitectes i interioristes diferents que ja han participat anteriorment a la mostra Girona, Temps de Flors. A part de decorar, l'objectiu és exhibir les creacions d'artistes gironins.

Prem per veure més contingut per a tu