Segueix-nos a les xarxes socials:

Quatre mesos d'obres per urbanitzar l'entorn del carrer Lluís Borrassà

Quatre mesos d'obres entorn al carrer Lluís Borrassà de Girona. Els treballs s'emmarquen dins la modificació puntual del Pla general al número 28 del carrer per urbanitzar les zones verdes i la vialitat previstes en la modificació. El número 28 està en un cul-de-sac dels carrers de Lluís Borrassà i de Torre Rafaela i està limitat al nord per l'avinguda de Lluís Pericot.

Actualment s'han iniciat les actuacions per construir una claveguera del carrer d'Antoni Canet i la seva connexió amb la claveguera existent al carrer del Riu Cardener. Són obres son prèvies a la urbanització del carrer de Lluís Borrassà.

Les accions que es portaran a terme serviran per "millorar l'accessibilitat de la zona i crear una nova zona verda pública que millorarà la qualitat de la trama urbana resultat", tal com ha explicat el regidor d'Urbanisme, Carles Ribas. L'accessibilitat es millorarà gràcies a l'obertura d'un nou vial. També es portarà a terme la desbrossada del talús vers a l'avinguda de Lluís Pericot i s'en millorarà l'estabilitat. Aquestes obres s'han adjudicat a l'empresa EPSA per 230.868,00 euros. Les obres afectaran la circulació del sector. Fins al 28 de desembre es tallarà un carril del carrer del Riu Cardener.

Prem per veure més contingut per a tu