Segueix-nos a les xarxes socials:

L'institut Montilivi ja és un Centre Ambaixador dels Drets dels Infants

L'institut Montilivi ja és un Centre Ambaixador dels Drets dels Infantsmarc martí

L'institut Montilivi ja és un Centre Ambaixador dels Drets dels Infants i dels Joves de l'ONG Save The Children, una distinció que el centre de Secundària va rebre ahir en un acte a l'Auditori de Girona. L'organització humanitària ha reconegut així la trajectòria del Montilivi en la promoció de la solidaritat i la cooperació a través dels seus projectes educatius.

Els estudiants de l'institut, el professorat i autoritats educatives i de la ciutat Girona van participar en l'acte oficial, que es va celebrar a les 11 del matí i va incloure la cantata sobre els drets dels infants "Et regalaré totes les estrelles el cel", a càrrec d'alumnat de Primària de les escoles Bosc de la Pabordia, Marta Mata i Migdia. A més, els alumnes de teatre del Montilivi van fer una teatralització.

Però les activitats organitzades amb motiu del nomenament de Centre Ambaixador dels Drets dels Infants i dels Joves de Save The Children es van allargar tot el matí: de 9 a 10, l'alumnat de primer d'ESO va realitzar jocs de taula i després de l'acte a l'Auditori, a dos quarts d'1, els estudiants de primer cicle de Secundària Obligatòria van participar en una cursa solidària al parc de la Devesa.

Prem per veure més contingut per a tu