Segueix-nos a les xarxes socials:

La policia de Girona deté dues persones per robatori amb violència i furt

La Policia Municipal de Girona va detenir, diumenge a la nit, Tomas HB, de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació, i Manuel CM, de la mateixa edat i veí de Salt, com a presumpte autor d'un delicte de furt.

En el primer cas, els fets van succeir a un quart de deu de la nit, quan una persona va denunciar davant d'uns agents que, quan anava a treure diners d'un caixer automàtic, un home l'havia agafat del braç de forma violenta i, en veure que no tenia diners a la mà, havia marxat corrent. Immediatament, la policia va fer una recerca per la zona i va localitzar un home que coincidia amb la descripció de l'agressor. Després d'aturar-lo i fer comprovacions, els agents van detenir Tomas HB.

El segon cas va succeir diumenge a dos quarts d'onze de la nit, quan una persona va trucar a la policia dient que a la plaça Santa Eugènia tenien l'home que li havia robat el telèfon mòbil. Un cop la patrulla va arribar a la plaça, el denunciant va assegurar que la persona amb qui s'estava discutint li havia robat el mòbil aquella mateixa tarda. Després d'esbrinar la veracitat dels fets, els agents van detenir Manuel CM.

Prem per veure més contingut per a tu