Segueix-nos a les xarxes socials:

Al conseller d'interior, Ramon Espadaler,

El PPC exigeix mesures per reduir els assalts a habitatges

Santamaría urgeix al conseller d'Interior a actuar de manera immediata per evitar més casos

El diputat del PPC, Sergio Santamaría, ha demanat al conseller d'interior, Ramon Espadaler, que detalli quines mesures pensa prendre per reduir el nombre d'assalts a habitatges a Catalunya. Després dels darrers casos coneguts, Santamaría ha instat al conseller a "actuar de manera immediata per evitar més casos i garantir la seguretat de la ciutadania". "La lluita contra aquesta nova forma de delinqüència que s'ha vist incrementada en els últims mesos ha de ser una prioritat per a la conselleria d'Interior", ha afegit.

Santamaría ha recordat les últimes dades sobre assalts a Catalunya que, segons ha dit, s'han incrementat un 6'5% durant aquest últim any. En el cas de la demarcació de Girona, els nombres són més "alarmants" pel PPC, perquè l'increment és d'un 86%. Així mateix ha destacat que "precisament el Baix Empordà, és la comarca més afectada perquè concentra el 10% dels assalts de les comarques de Girona". "Les xifres són preocupants i per això és necessari saber amb quins mitjans explica la conselleria i què pensen fer per combatre-les", ha explicat el diputat.

En aquest sentit ha anunciat que el PPC ha presentat una bateria de preguntes en el Parlament perquè el conseller d'Interior respongui a aquestes qüestions, "una de les principals preocupacions de la ciutadania que veuen com últimament aquests assalts s'han agreujat en nombre i en la manera d'actuar cada vegada més violenta".

Prem per veure més contingut per a tu