El Saló de Descans del Teatre Municipal va rebre ahir una comitiva de parlamentaris i direc?tius americans, membres de la State Legislative Leaders Foundation (SLLF) que participen fins avui mateix en el 13è Fòrum Anual Transatlàntic a Barcelona. Després de la trobada amb l'alcalde, Carles Puigdemont (CiU) van participar en un sopar a on van degustar plats de la gastronomia catalana i vi d'origen empordanès.

En el marc del congrés, el grup de diputats, senadors i representats d'empreses dels Estats Units, van visitar la ciutat de Girona. El programa preveia a partir de les cinc una visita guiada per el Barri Vell i el Call Jueu, així com una recepció a la Catedral per part del Bisbe de Girona, Francesc Pardo.

La State Legislative Leaders Foundation (SLLF) és una fundació composta per diputats, senadors, i representants d'empreses dels Estats Units. Un dels objectius del fòrum anual, que se celebra a Barcelona, és donar la possiblitat als seus membres de profunditzar en temes centrals de l'actualitat, i enguany aquest Fòrum Anual se centra en la situació a la riba sud del Mediterrani.