Segueix-nos a les xarxes socials:

El Jonquerenc deixa la Nacional Catalana cinc anys després

L’equip femení alberenc d'hoquei patins perd l’eliminatòria decisiva contra el Mollet i baixa a Primera Catalana

El Jonquerenc deixa la Nacional Catalana cinc anys després

El primer equip femení d’hoquei patins del Club Patí Jonquerenc va consumar, el diumenge passat, el descens de Nacional Catalana a Primera Catalana. El conjunt que entrena Marcel Carreras no va poder mantenir la segona categoria després de perdre l’eliminatòria de play-out contra el Mollet del Vallès. Després de cedir el primer partit (3-1), les jonquerenques havien aconseguit igualar l’eliminatòria -i forçar el tercer duel- el divendres passat amb un triomf a casa (2-1) amb gols de Carla Gri i Laura Vilella. En el partit decisiu, el diumenge al matí a terres vallesanes, el Jonquerenc va perdre (3-2, amb gols de les mateixes protagonistes) a la pròrroga en un duel que es va decidir per l’encert en les faltes directes.

Les verd-i-blanques havien assolit l’ascens a Nacional Catalana el 2018 com a subcampiones de Primera Catalana. Aquest descens, però, no suposa ni molt menys un daltabaix per a l’entitat. Marcel Carreras reconeix que «hem patit tot l’any i sabíem que seria dur», però l’equip s’aferra a l’ascens de jugadores que seran juvenils a la propera temporada i que permetran «un relleu generacional».

El FEM17 del Jonquerenc i el juvenil i l’infantil del Figueres tanquen les participacions en la Copa

En hoquei patins de base, el camí de les Copes per a un equip del CP Jonquerenc i dos de l’CH Figueres va arribar al punt final el cap de setmana passat. El FEM17 jonquerenc va arribar fins a les semifinals de la Copa Catalana i el Sant Just el va privar de la final després d’un global de 4-1 a l’eliminatòria (derrota per 0-3 a casa i empat 1-1 al Baix Llobregat). El juvenil del Figueres va cedir als quarts de final de la Copa Catalana després de perdre, a Olot, contra el Manlleu (2-8), de categoria superior. El dia abans, s’havia desfet del Capellades B (5-4).

L’infantil figuerenc també va arribar fins als quarts de la Copa Federació en caure contra el Sant Jordi Desvalls: a l’anada derrota per 7-2 i a la tornada triomf curt per 3-2. Qui segueix viu és el prebenjamí blanc-i-blau, a la Copa Plata Girona, després d’eliminar el Salt (triomf 4-2 i empat 2-2)

Prem per veure més contingut per a tu