Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Jorquera es proclama campió d’Europa de Clubs

El taekwondista rosinc del TKD Joan’s va guanyar els quatre combats en pes ploma (-68 kg) a Bulgària

El taekwondista rosinc Joan Jorquera Cala s’ha proclamat campió del Campionat d’Europa de Clubs (G1), que es va celebrar el diumenge passat a Sofia (Bulgària). El competidor del TKD Joan’s de Roses es va penjar la medalla d’or en pes ploma (-68 kg), superior al seu habitual, el gall (-63 kg). En total, Jorquera va guanyar els quatre combats que va disputar: a la final, es va desfer del suec Alian Ali i a les semifinals del polonès Szczesnowski Mateusz.

A finals de maig, el Mundial

Després d’aquest nou èxit, Jorquera, que ha guanyat 435 combats a la seva carrera, ja es pot centrar en el Campionat del Món (G14) que es disputarà a Bakú (Azebaidjan) entre el 29 de maig i el 4 de juny.