Empordà

Empordà

El Roses Platja guanya tres dels quatre campionats de Catalunya de futbol platja

S’ha imposat en les finals absoluta, cadet i juvenil masculines i ha caigut en la pròrroga del sènior femení

9

El Roses Platja guanya tres dels quatre campionats de Catalunya de futbol Emporda.info

El Roses Platja, ha guanyat el Campionat de Catalunya de futbol platja Sènior masculí després d'imposar-se a la tanda de penals al Marina Cambrils en una final disputada a la plaja de La Paella de Torredembarra. Amb aquest triomf, el Roses Platja es manté com el rei del futbol platja català després de guanyar tres de les quatre finals disputades, ja que ha vençut en categoria cadet masculí, Juvenil masculí i Sènior masculí, i només se li ha escapat a la pròrroga de la categoria sènior femenina que s'ha endut l'EF Bonaire.

Amb el Roses absolut masculí han jugat Àlex Campos, Moussa Chaatouf, Gerard Muñoz, Riduan El Bassri, Eric Pérez, Yeray González, Xavier Fages, Marc Borràs i Pavlo Bylo.

Amb el sènior femení han jugat Andrea Santaularia, Anna Pascual, Nacha Garrote, Sílvia Ferrer 'Chivi', Ariadna Forment, Deborah Lujan, Judit Albella, Jesica Pastor, Carla Morera, Ainhoa Adame, Josselin Gonzalez, Carla Le Flohic, Marioan Garcia, Raquel Guerra, Anabel Chamorro, Claudia Saggion, Andrea Garrido i Frica Ruiz.

Compartir l'article

stats