Empordà

Empordà

Viladamat
ENTREVISTA Boran Minic «Botxi» Entrenador del viladamat CF

«Tothom s’ha sentit seu aquest ascens, n’estic molt content»

Després de penjar les botes, Botxi aconsegueix l’ascens en la seva primera experiència a una banqueta amateur

L'entrenador celebrant l'ascens CF Viladamat

Tan sols fa dos anys el primer equip del Viladamat jugava a 4a Catalana. Un club petit format per gent del poble i dels voltants on fa temps que treballen bé i els resultats han arribat en forma d’ascens.

Això ha sigut arribar i moldre... Primer any amb un equip amateur i ascens, com s’ha sentit a la banqueta?

Sí, justament l’any passat encara jugava a Banyoles i per un problema de lesions vaig decidir retirar aviat. A la banqueta m’he sentit molt a gust. Coneixia força jugadors, havia jugat amb algun d’ells i a d’altres els havia entrenat, n’estic molt content d’haver passat del camp a la banqueta.

Com ha estat la relació amb els jugadors, alguns havien sigut companys de vestuari, això pot resultat complicat

A l’equip hi havia molt bon ambient, en Xavier Carmona, el míster anterior havia fet molt bona feina i el grup estava molt cohesionat. M’ha ajudat moltíssim en aquest aspecte, donant-me consells i assessorant-me molt bé. A vegades és complicat gestionar un vestuari quan coneixes molt els teus jugadors, no ha estat fàcil en alguna situació i vam tenir alguna baixa a mitjans de temporada, però ho hem fet pel bé del grup.

M’imagino que tothom vol jugar cada setmana

Exacte, tots els jugadors volen ser titulars i això no és senzill, teniem un equip amb 25 fitxes i cal fer convocatòries cada setmana on algú no entrarà, el futbol és així, però n’estic content perquè tot el grup ho ha entès i els que havien fet un pas al costat van venir a animar-nos fins al final en cada partit, tothom s’ha sentit seu aquest ascens, n’estic molt content.

A més de l’ascens heu aconseguit el liderat sent l’equip menys golejat amb molta diferència, només - XX GE i XX porteries imbatudes - Això de qui és mèrit, dels centrals, dels porters?

Al final jo sempre he jugat de central i he exigit molt a la línia defensiva. He intentat remarcar molt la importància de no cometre errors. Al final quan et fan pocs gols és perquè tot l’equip defensa bé i està ben col·locat. En aquestes categories és molt important encaixar poc. Els centrals han fet una molt bona temporada, tenen molt bon nivell. Els tres porters, l’Èric, l’Alberto i en Moha s’han repartit les titularitats i ho han complert molt bé també.

Compartir l'article

stats