Segueix-nos a les xarxes socials:

La junta del Barça convoca l'assemblea extraordinària de socis des de la Jonquera

És el segon cop que Joan Laporta reuneix els seus directius a la vila

La junta del Barça convoca l'assemblea extraordinària de socis des de la JonqueraEl Periódico

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida a La Jonquera, ha convocat als socis i sòcies compromissaris a una assemblea extraordinària el pròxim 16 de juny per activar les anomenades palanques econòmiques amb les quals recuperar el pols perdut. Els socis hauran d'autoritzar a la junta la venda a un o més inversors del 49,9% del Barça Licensing & Marxandatge (BLM) i un màxim del 25% dels drets de televisió dels pròxims anys. La cita amb els socis serà de manera telemàtica un dijous a les 18.30 hores des de l'Auditori 1899. En la votació sobre l'empresa que duu a terme la venda de marxandatge, l'acció econòmica més avançada en negociacions, es plantejarà la venda del 49,9% de la gestió.

Respecte als drets de televisió, es demanarà als socis autorització per a la cessió a un o més inversors fins a un 25% dels ingressos per l'explotació dels drets de televisió corresponents a la lliga. Podria ser amb CVC, l'aliat de LaLiga de Javier Tebas, o amb alguna altra empresa. Al mateix temps, la junta directiva ha aprovat recuperar el nom de Barça Atlètic per al filial blaugrana en comptes del Barça B que duia fins ara.

La reunió de la Junta ha tingut lloc a les instal·lacions del Gran Jonquera, propietat de l'empresari Antonio Escudero, vicepresident de l'àrea social del Club. Aquest és el segon cop que Joan Laporta reuneix els seus directius a la vila, amb anterioritat ja ho va fer l'any 2005. Aleshores la trobada va tenir lloc al casal que porta el cognom de la seva família, d'orígens jonquerencs.

Prem per veure més contingut per a tu