Segueix-nos a les xarxes socials:

En directe

Última actualització 20:31

Els Premis Amos de l'Àrea, la festa del futbol a l'Alt Empordà

Els Amos de l'Àrea celebren la festa del futbol a FigueresBORJA BALSERA

70

L’Auditori del Convent dels Caputxins de Figueres ha celebrat, aquest dimecres 24 de novembre, la gala del desè aniversari dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats pel Setmanari de l’Alt Empordà i el Consell Esportiu de l'Alt Empordà. La cerimònia compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, la Diputació de Girona i la complicitat de la Federació Catalana de Futbol.

Hem viscut l'acte minut a minut, la presentació, la conferència inaugural, el lliurament dels premis, els reconeixements i els discursos de les autoritats.

Arribem al final de la desena edició d’Amos de l’Àrea, de la festa del futbol de l’Alt Empordà 2021. 

I recordeu que l’onzena edició dels Amos de l’Àrea ja està en marxa. Sort i encerts a totes i a tots! 

Parla l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó: "Avui els grans protagonistes sou tots els guardonats. Moltíssimes gràcies al Setmanari de l'Alt Empordà per l'esforç d'organitzar aquest esdeveniment"

Amos de l'Àrea

Parla el diputat d'esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef: "El futbol es juga en equip, és associatiu, però ens agrada distingir els futbolistes i les futbolistes que han aconseguit els millors números del futbol de l'Empordà. Però alhora cal fer un al·legat pel joc en equip"

Amos l'Àmos

Parla el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i representant territorial a Girona, Jordi Bonet: "Tenim un especial record per a un empordanès que portàvem a la federació al cor, en Josep [Serra] de la Jonquera"

Amos de l'Àrea

Parla el vicepresident del Consell Esportiu de l'Alt Empordà, Joan Cano: "Avui és un dia gran per a nosaltres perquè podem tornar a celebrar els Premis Amos de l'Àrea"

Amos de l'Àrea

Parla el director editorial del Setmanari de l'Alt Empordà, Carles Ayats:

"Els Premis Amos de l'Àrea celebren 10 anys, dos dígits que han lluït grans estrelles als seus dorsals. El deu és també la xifra que valora l'excel·lència"

"Els Amos de l'Àrea van néixer fa deu anys amb l'ADN del Setmanari de l'Alt Empordà"

Amos de l'Àrea

Reben el reconeixement a la seva trajectòria esportiva Xènia Cardona i Joan Ureña, guanyadors de set Premis Amos de l'Àrea en el seu desè aniversari.

Xènia Cardona: "És un orgull formar part d'aquests premis. És un premi per a totes les jugadores"

Joan Ureña: "Agrair la tasca que es fa amb aquests premis, de donar a conèixer el futbol de l'Empordà. No estaríem aquí si no fos pels nostres companys i pels clubs que han confiat en nosaltres"

Amos de l'Àrea

Reben el reconeixement com a clubs centenaris el Club Esportiu Agullana (1920), Futbol Club Empòrium (1920), l'Agrupació Esportiva Roses (1921) i el Futbol Club Sant Pere Pescador (1921).

Amos de l'Àrea

El col·legiat figuerenc Jan Cobos Pujol rep el reconeixement arbitral pel seu ascens a Tercera Divisió amb vint-i-tres anys.

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a portera altempordanesa menys golejada de la temporada 20-21 a Primera Divisió Femení la llavors jugadora del Figueres, Marina Torres.

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a portera altempordanesa menys golejada de la temporada 20-21 a Segona Divisió Femení la llavors jugadora del Sant Pere Pescador, Susanna Oliveras.

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a porter altempordanès menys golejat de la temporada 20-21 a Tercera Divisió el llavors jugador del Peralada, David Aroca. El recull Joan Padern, president del club

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a porter altempordanès menys golejat de la temporada 20-21 a Primera Catalana el llavors jugador de l’Escala, Joan Bayona.

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a porter altempordanès menys golejat de la temporada 20-21 a Segona Catalana el llavors jugador de l’Empuriabrava-Castelló, Nahuel Brentan.

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a porter altempordanès menys golejat de la temporada 20-21 a Tercera Catalana el llavors jugador de l’AE Roses, Pavlo Bylo.

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a porter altempordanès menys golejat de la temporada 20-21 a Quarta Catalana el llavors jugador del AE Vilajuïga, Ares Gálvez. El recull Manolo Núñez de la FCF

Amos de l'Àrea

Rep el premi com a màxima golejadora altempordanesa de la temporada 20-21 a Primera Divisió Femení la llavors jugadora del Figueres, Laura Rey Cid, que va marcar 9 gols.

Amos de l'Àrea