Segueix-nos a les xarxes socials:

Espanya debuta en waterpolo amb un triomf contra Sèrbia

Triomf contra els campions olímpics per 13-12, en un partit en què els jugadors de David Martín mai va perdre el control

Espanya debuta en waterpolo amb un triomf contra SèrbiaCOE

Hi ha esports en què l’important és començar amb bon peu, tot i que en waterpolo bé es podria dir que l’essencial és començar nedant bé, amb potència i amb personalitat a la piscina, que és el que Espanya ha fet aquest diumenge per imposar-se per 13 gols a 12 a Sèrbia. I no ha sigut, ni de bon tros, un triomf qualsevol, dels d’arribar, nedar, fer gols i passejar-se davant el rival; ni de bon tros, perquè els seleccionats de David Martín s’havien d’enfrontar a Sèrbia, tota una campiona olímpica.

Ni calia ensorrar-se, ni de bon tros deixar-se dominar pel conjunt balcànic en el que es podria qualificar, més que com el partit inaugural del torneig, en una espècie de final anticipada per obrir la fam i seguir l’estela de la brillant actuació inaugural del conjunt femení, que va ofegar en gols les representants sud-africanes amb un 29-4 gairebé escandalós.

El partit masculí ha estat molt més igualat, tot i que Espanya mai ha tingut excessius problemes al marcador. Prova d’això és que després de l’empat a tres gols amb què ha acabatr el primer quart, el conjunt espanyol sempre ha anat al davant, ajustat, això sí, però sense perdre el domini del partit: 8-6, en el segon quart; 10-9, en el tercer i el resultat final per 13-12.