Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Jocs Emporion omplen les comarques gironines d’activitats durant una setmana

Uns 6.000 participants han pres part, del 31 de maig al 6 de juny, en les diferents propostes

Els Jocs Emporion omplen les comarques gironines d’activitats durant una setmanaDiputació de Girona

Els Jocs Emporion van tancar aquest diumenge una setmana plena d’activitats, en una edició especial per la situació d’emergència sanitària originada per la Covid-19. Durant set dies, del 31 de maig al 6 de juny, les vuit comarques gironines han acollit propostes esportives, competitives i lúdiques preparades pels diferents consells esportius.

En total, hi han pres part uns 6.000 participants, entre infants, famílies i gent gran. Les activitats, des d’esports d’equip (futbol 7, voleibol o bàsquet) fins a esports individuals (atletisme, natació o gimnàstica rítmica) passant trobades multiesportives, ioga o activitats de relaxació, s’han desenvolupat garantint totes les mesures de seguretat i prevenció davant de la Covid-19. El bon clima, sobretot durant el cap de setmana, ha afavorit les activitats a l’aire lliure.

Més enllà de la vessant competitiva l’edició d’enguany ha volgut també incidir en valors bàsics en l’esport, com el respecte, el treball en equip, la companyonia, l’esforç i els comportaments cívics. Uns valors que també són vàlids en qualsevol altre àmbit de la vida.

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es realitzen les activitats. Com ja li corresponia l’any passat, l’edició d’enguany ha estat liderada pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

V Gala Valors en Acció

Els actes associats als Jocs Emporion del 2021 es tancaran el proper dilluns, 14 de juny, a les 19 hores, en un acte a la sala La Planeta de Girona. Allà, s’hi organitzarà la Gala Valors en Acció, que reconeix els esportistes i equips que, en les seves participacions a les activitats organitzades pels diferents consells esportius de les comarques gironines, han destacat pel joc net i l’exemplaritat. En total, s’hi repartiran finalment dotze guardons.    

Prem per veure més contingut per a tu