Segueix-nos a les xarxes socials:

El GEiEG Uni Girona comença l'any amb una gran victòria contra el Mataró

Un últim quart excel·lent (22-3) permet al conjunt de Joan Pau Torralba sumar el tercer triomf del curs

El GEiEG Uni Girona comença l'any amb una gran victòria contra el Matarógeieg uni girona

El GEiEG Uni Girona va encetar l'any i la segona volta del campionat amb una gran victòria davant el Mataró (66-44), un partit que el conjunt dirigit per Joan Pau Torralba va sentenciar en l'últim període gràcies a un contundent parcial de 22-3.

De fet, el partit fins llavors havia estat molt igualat i cap dels dos equips havia aconseguit escapar-se en el marcador. Ho havia intentat el conjunt visitant en el segon període (19-24) i en el tercer (30-36), però les locals sempre van saber reaccionar a aquestes diferències en contra i van fer l'estocada final en els últims 10 minuts de joc. Tot això, sense que Torralba pogués comptar, per lesió, amb Mireia Daura, Carla Jou i Núria Bagaria.

D'aquesta manera, les gironines es van venjar de la derrota en terres mataronines d'abans de Nadal (59-58) i van sumar el tercer triomf de la temporada, que les allunya de l'última posició.