Segueix-nos a les xarxes socials:

Laia Palau admet en la presentació de la Lliga que li agradaria anar als Jocs

La base va ser la representant de l'Spar Girona al tret de sortida d'un torneig que arrenca amb setze equips

Laia Palau admet en la presentació de la Lliga que li agradaria anar als Jocsm.a.chazo/fcbq

La base de l'Spar Girona Laia Palau va admetre ahir que li «agradaria» anar als Jocs Olímpics de Tòquio el 2021, encara que va reconèixer que mirar a deu mesos vista és molt de temps ara a causa de la crisi sanitària que es viu derivada de la covid-19. Palau va ser la representant de l'Uni en l'acte virtual de presentació de la Lliga Femenina Endesa, que arrenca aquest cap de setmana.

Si finalment acudeix a Tòquio, la capitana de la selecció espanyola es convertirà en la jugadora de bàsquet més veterana de la història a participar en uns Jocs Olímpics, amb gairebé 42 anys. «A veure quan són aquests Jocs, aquesta seria la pregunta, tot i que sembla que es faran el 2021. Cal anar dia a dia. Fa poc no teníem clar que començaríem la Lliga i encara no sabem el format de l'Eurolliga», va assegurar.

«Cal adaptar-nos per al que ens vingui i veurem com acaba la temporada. Tant de bo tot vagi amb normalitat. Volem que la temporada vagi bé. M'agradaria estar als Jocs i esperem estar en les millors condicions i gaudir-ne», va afegir la jugadora de l'equip gironí.

Prem per veure més contingut per a tu