Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El futbol empordanès es mobilitza per ajudar el figuerenc Abraham Huguet

Marca de l'Ham i Cistella jugaran un amistós amb la finalitat de fer costat a la família en la recuperació del jugador

El futbol empordanès es mobilitza per ajudar el figuerenc Abraham HuguetEMPORDA.INFO

Abraham Huguet, pitxitxi estatal al 2012 amb 57 gols amb la UE Marca de l'Ham i actualment jugador del CF Cistella (Tercera Catalana), s'està recuperant d'un vessament cerebral que va patir fa dues setmanes i que el va mantenir a la unitat de cures intensives (UCI) fins fa pocs dies. Huguet, de 35 anys, ha estat traslladat a planta de l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona.

Per ajudar a la família del futbolista figuerenc a sufragar les despeses en desplaçaments i visites a Barcelona, el Marca de l'Ham i el Cistella disputaran, aquest diumenge (19 hores) al camp dels figuerencs, un partit amistós on se sortejaran diferents productes i hi haurà una caixa solidària.

Conegut com 'La Perla' i batejat com el 'Messi de Quarta Catalana' pels seus registres golejadors al 2012, va arribar a jugar a Tercera Divisió amb el Miapuesta Vilajuïga i també ha defensat els colors del Figueres, AE Roses, Base Roses i Borrassà, entre altres. Durant la seva carrera esportiva ha estat guanyador dels Premis Amos de l'Àrea organitzats pel Setmanari de l'Alt Empordà i el Consell Esportiu comarcal.

Prem per veure més contingut per a tu