Segueix-nos a les xarxes socials:

Els futbolistes no professionals, en contra de competir a partir del 2021

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) es posiciona el dia abans que la RFEF presenti la seva proposta

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) va assegurar ahir que els seus afiliats no professionals «no consideren adequat tornar a la competició a partir de gener del 2021», tal com pot plantejar avui la RFEF a les diverses federacions territorials arran de la situació que ha generat el coronavirus. A mateix temps va demanar respectar «en tot moment» els seus contractes «sigui quina sigui la decisió que s'adopti».

L'AFE va emetre un comunicat abans de «la imminent i transcendental reunió» convocada avui per la RFEF per veure com i quan es poden reprendre les competicions oficials no professionals a causa de l'actual situació amb el coronavirus, per «manifestar la seva posició i plantejar diferents propostes com a representant sindical de milers de futbolistes».

Així, el sindicat apuntava que «els i les futbolistes de Segona Divisió B, Tercera Divisió, Primera femenina i Segona femenina consideren que ha arribat el moment de professionalitzar de veritat aquestes categories, amb contractes laborals que reconeguin realment la seva dedicació al futbol» i que aquests col·lectius «tenen clar que la salut és el primer en l'actual situació», però que no veuen «adequat tornar a la competició a partir de gener de 2021». «No es poden permetre el luxe d'estar diversos mesos sense jugar perquè moltes famílies depenen dels ingressos que perceben», afegia.

Prem per veure més contingut per a tu