Segueix-nos a les xarxes socials:

Hi haurà partits cada dia a partir de l'11 de juny i fins al 19 de juliol

El «play-off» d'ascens a Primera es disputarà les dues últimes setmanes de juliol i s'acabarà el 2 d'agost

El Girona ja sap que si no es posa les piles i fa una represa de Lliga de matrícula d'honor, haurà de jugar el play-off d'ascens a mitjan juliol. En una reunió telemàtica amb tots els clubs de Primera i Segona, Javier Tebas va confirmar dates i horaris entre els quals els del play-off per pujar a Primera. Els partits de promoció mantindran el format d'anada i tornada i es disputaran les dues últimes setmanes de juliol. És a dir, les semifinals serien el 23 i el 26, mentre que la final es decidiria el 29 i 2 d'agost. Aquí, s'acabaria la temporada a Espanya i llavors començarien les competicions europees.

La competició es reprendrà el dijous 11 de juny amb el derbi andalús entre Sevilla i Betis i la competició regular s'acabarà el 19 de juliol. La Lliga va informar que hi haurà partits cada dia i que es disputaran dues jornades per setmana. Pel que fa als horaris, els partits d'entre setmana es jugaran a 2/4 de 8 i les 10 del vespre mentre que el cap de setmana seran a les 5, 2/4 de 8 i les 10.

El Girona començarà els entrenaments amb tot el grup a partir de dilluns, quan Martí ja tindrà tota la plantilla a la seva disposició per preparar el redebut a Las Palmas. En aquest sentit, també dilluns o com a molt tard dimarts, LaLliga farà públics els horaris de les primeres 4 jornades. Pel que fa a la pròxima temporada, la data prevista d'inici és el 19 de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu