Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Josu Currais serà nou jugador del Peralada

Josu Currais serà nou jugador del PeraladaEMPORDÀ

Josu Currais serà presentat com a nou jugador del C.F. Peralada en les pròximes hores, convertint-se en un dels reforços estrella del conjunt xampanyer per aquest curs 2019/20.

L'altempordanès, que va tancar una nova etapa a l'estranger amb el FC Lahti finlandès, arriba per completar una plantilla remodelada de dalt a baix. De fet, Currais ja hauria entrenat aquesta setmana sota les ordres d'Albert Carbó i s'espera que pugui estar convocat aquest mateix cap de setmana en el duel a casa davant l'Hospitalet.

Després de començar la temporada passada a la U.E. Llagostera, Currais va emprendre una nova aventura fora del país amb el FC Lahti finlandès, quedant lliure havent acabat la seva relació contractual i arribant a Peralada amb la temporada en marxa.

El nou lateral esquerre xampanyer, amb 26 anys, ha voltat per un grapat d´equips d'arreu del món: Kerala Blasters (Índia), Wilmington Hammerheads (Estats Units), Górnik Leczna (Polònia), Terracina (Itàlia), Seinäjoen JK (Finlàndia), Extremadura, la Jonquera i Olot, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu