Segueix-nos a les xarxes socials:

«M'agradaria veure el Palamós al més amunt possible, perquè som el degà»

«M'agradaria veure el Palamós al més amunt possible, perquè som el degà»ramon ribas

El palamosí Jordi Condom va tornar aquest passat dimecres a l'Estadi Palamós-Costa Brava, un escenari que coneix de dalt a baix perquè al degà del futbol català hi ha fet un munt de funcions: futbolista, coordinador del futbol base, director esportiu i entrenador. Condom forma part del quadre tècnic de l'Al-Arabi: l'equip de Qatar està fent aquests dies un stage de pretemporada i s'allotja a Peralada. Dimecres van jugar i van perdre a Palamós davant el Tolosa (3-2) i ahir, de nou a l'estadi que Condom coneix tan bé, l'Al-Arabi van perdre contra el Palamós , que entrenarà Joan Mármol a Primera Catalana, per 2-0.

Jordi Condom fa uns anys va marxar de casa per encetar nous reptes a l'estranger i ha encetat una nova etapa, ara com a membre de l'staff tècnic de l'Al-Arabi. El palamosí ja coneixia Qatar de l'època en què va treballar pel projecte Aspire Football Dreams. Abans d'emprendre l'aventura qatarí, Condom va treballar a Bèlgica, primer al KAS Eupen i després al KSV Roeselarlae.

Feliç de tornar a casa per uns dies?

Sí, estic content de tornar a Palamós perquè aquí hi he viscut moltes experiències i avui m'he retrobat amb moltes cares conegudes. Estem fent una estada de pretemporada per terres gironines i ens allotgem a l'hotel Golf Peralada, ja hem jugat contra el Girona i l'Olot i farem un total de cinc amistosos per arribar rodats a l'inici de Lliga que comença a mitjans agost.

Fa tanta calor a Qatar com a Catalunya?

Més. Pensa que allà estem a nivells de 45, 46 i 47 graus i a la nit baixa als 38 o 40.

Com és el dia a dia de Jordi Condom a Doha?

Doha és una capital molt bonica, té mar i és molt moderna, amb molta vida a l'exterior, hi ha uns enormes centres comercials que són com una ciutat. En l'àmbit esportiu, l' staff ens reunim al matí i entrenem aviat, entre les cinc i les sis perquè allà sempre es fa fosc aviat. De seguida, començarem a jugar en estadis que s'han construït per acollir el Mundial i que compten amb climatització perquè els jugadors disposin d'una temperatura idònia.

L'Al-Sadd de Xavi Hernández és el favorit de la Lliga?

Sí, l'Al-Sadd és el rival a batre perquè els darrers anys és l'equip més fort, però nosaltres ens hem reforçat per posar-li dificultats, el nostre objectiu és estar a dalt i acabar entre els quatre primers per poder jugar la Champions asiàtica.

L'any 2022 se celebra el Mundial de futbol a Qatar, hi ha moltes noves infraestructures?

Sí, s'ha creat una nova línia de metro amb uns dissenys espectaculars, pel que fa als estadis, nosaltres n'estrenarem alguns ara quan començarem la Lliga i de passada servirà a l'organització com a banc de proves per polir defectes que hi pugui haver.

El Palamós de Mármol aconseguirà l'ascens?

Jo aquí m'hi he deixat la pell i m'agradaria veure el Palamós al més amunt possible i pel nom que té i perquè som el degà, la Tercera Divisió estaria bé. Em trec el barret amb la directiva perquè buscar i trobar recursos costa molt, en definitiva, l'important és que això no es perdi mai.

Prem per veure més contingut per a tu