Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Cadaqués certifica l'ascens a Tercera Catalana a falta de tres jornades

Els cadaquesencs posen la cirereta a la gran temporada amb una victòria davant del Siurana El Lladó allarga la raxta imposant-se al Palau

El Cadaqués certifica l'ascens a Tercera Catalana a falta de tres jornadesKARIN TARRÉS

Encara no s'ha acabat la lliga, però el Cadaqués ja sap que l'any que ve serà un dels equips de Tercera Catalana. La derrota del Llers davant del Fortià (4-1) ha permès als cadaquesencs proclamar-se campions de lliga matemàticament, després de superar al Siurana (0-2) en un partit marcat per les fortes ratxes de vent. Sent líders en solitari durant bona part de la temporada, el Cadaqués ha posat la cirereta a una gran temporada assolint l'ascens abans d'hora amb 73 punts.

D'altra banda, la victòria de l'Armentera a casa del Vilafant (1-9) amb pluja de gols li permet atrapar al Llers a la classificació i es manté tercer amb 61 punts. El Base Roses B va perdre davant del Sant Miquel de Fluvià (4-2) i haurà de lluitar per aconseguir la segona plaça que té a quatre punts.

A més a més, el Lladó continua amb la bona dinàmica i el cap de setmana passat va guanyar al Palau-saverdera (3-2) aconseguint la millor ratxa del curs amb quatre victòries consecutives. El Lladó puja a la 7a posició amb 48 punts, mentre que el Palau-saverdera es manté a la 6a amb 53. Els Selvatans van tornar a veure la llum imposant-se al PU Figueres (3-5).

Prem per veure més contingut per a tu