Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

L'Agullana pateix el primer canvi a les banquetes

El Cistella perd un davanter, l'Empuriabrava-Castelló referma el lideratge i el Portbou manté la ratxa guanyadora

L'Agullana pateix el primer canvi a les banquetesFALGUES FOTO

Després de sis jornades de lliga la Tercera Catalana ha patit el primer canvi a la banqueta. Pepe Mesas, que acumulava set temporades en dues etapes en el club alberenc, va plegar el dilluns de la setmana passada per desgast. La seva plaça l’ocupa de manera provisional un vell conegut pel club, Pere Viñas, que ja estava a l’Agullana com a director esportiu. El seu debut no era gens fàcil, ja que s’estrenava en el camp del líder, l’Empuriabrava-Castelló, amb qui va caure derrotat (4-0). Aquesta és la tercera etapa de l’exentrenador de la Jonquera amb els agullanencs, als quals havia entrenat per últim cop el 2012. No obstant això, els blanc-i-blaus segueixen buscant un nou entrenador.

«Hi havia molta confiança»

Just un dia després de caure golejat 8-2 contra el Llançà, Mesas va optar per deixar la seva plaça: «Eren molts anys en un mateix equip, hi havia molta confiança amb els jugadors veterans i he decidit deixar-ho córrer aquesta temporada. Crec que un descans anirà molt bé», explica l’entrenador fluvianenc, que sempre ha mantingut l’equip a Tercera Catalana i que, fins i tot, va estar a punt de pujar-lo a Segona la temporada 2014/15, en una promoció d’ascens fallida contra el Blanes.

Abraham deixa el Cistella per anar al Base Roses, com Luque

El Base Roses s’ha emportat Abraham Huguet, davanter que havia iniciat aquesta temporada en el Cistella. Aquest és el segon jugador que els rosincs fitxen dels cistellencs amb el curs iniciat després del porter Dani Luque. Abraham havia marcat tres gols en cinc partits en el Cistella.

L’Empuriabrava Castelló referma el lideratge amb el sisè triomf

El conjunt d’Albert Albert segueix imparable i davant l’Agullana (4-0) va aconseguir el sisè triomf inicial que els manté com a líders en solitari i un partit pendent. El duel que havien de jugar divendres contra el Sant Pere Pescador es va posposar per l’1 de novembre.

El Portbou, campió de Quarta, escala fins a la cinquena posició

Tot i ser un nouvingut a la categoria, el Portbou ha pogut mantenir la dinàmica guanyadora de la temporada anterior, en què es va proclamar campió de Quarta Catalana. El conjunt que entrena Jose García va obtenir, el divendres passat en un duel avançat, la tercera victòria en set partits en el camp del Vila-sacra (0-2) amb gols de Toni Ruedas i Ilyass Ben Abdel. Els fronterers, reforçats enguany amb peces com el defensa Adrià Díaz i el davanter Pablo Antolín, han escalat fins a la cinquena posició i només han estat abatuts pel Roses.

El Cabanes suma el primer punt oficial, davant l’Esplais

El Cabanes havia guanyat el primer partit de lliga davant el Pals, però el va perdre en els despatxos per alineació indeguda. Aquest fet va passar factura als de Fran Lara, ja que van encadenar sis derrotes inicials. Contra l’Esplais, diumenge, van sumar el primer punt en el duel entre els dos últims.