Segueix-nos a les xarxes socials:

Primers duels de Copa Catalunya definits

Els cinc equips gironins ja coneixen els rivals de la primera eliminatòria, que es jugarà el proper dia 29

Les tres primeres rondes de la Copa Catalunya Absoluta van determinar-se ahir al migdia a la seu central de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Barcelona. Per tant, els 28 equips que competiran en aquesta competició ja coneixen els seus respectius rivals. A l'edició d'enguany, que comptarà amb els campions de Grup de Primera Catalana i els equips de Tercera Divisió, Segona B i Segona A de la temporada 2017/18, hi participaran cinc equips gironins -Palamós, Llagostera, UE Figueres, Peralada-Girona B i Olot- que pertanyen a la Zona A. La primera eliminatòria se celebrarà els dies 28 i 29 de juliol i, en principi, es disputarà al camp camp de l'inferior categoria, sinó s'escollirà per sorteig.

El Palamós, que enguany competirà a Primera Catalana, se les heurà amb el Badalona, de Segona B, al Municipal Costa Brava-Palamós. Pel que fa als equips de Tercera Divisió, el Figueres comptarà amb el factor camp ja que el sorteig va determinar que el seu partit amb l'Horta es disputi a Vilatenim. De la seva banda, el Llagostera, que ha baixat de Segona B, s'enfrontarà al Granollers al camp del conjunt vallesà. Quant als equips gironins de la categoria de bronze, l'Espanyol B serà el rival de l'Olot. L'escenari serà la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El filial blanc-i-blau acaba d'ascendir a Segona B. Per últim, el Peralada va quedar emparellat amb el Cerdanyola del Vallès, de Tercera.

La Federació va sortejar tot el quadre final i va fixar el 5 d'agost com la data de la següent ronda. Així, si Palamós i Llagostera vencen els seus rivals s'enfrontarien a tercera eliminatòria. El vencedor quedaria exempt per a la següent. Mentrestant el possible rival del Figueres, si la Unió venç l'Horta serà el vencedor del FE Grama-Sabadell. El Peralada jugaria contra el guanyador del duel entre Sant Andreu i Vilassar mentre que el rival de l'Olot sortiria del vencedor del Sants-Castelldefels.

Prem per veure més contingut per a tu