Segueix-nos a les xarxes socials:

Golf

Un centenar de jugadors colpegen en el TorreMirona Cup de Navata

La sisena edició d'aquest torneig comptava amb dues voltes en la modalitat Medal Play, que eren vàlides per al Campionat d'Espanya infantil, aleví i benjamí

Un centenar de jugadors colpegen en el TorreMirona Cup de Navata

Les instal·lacions de TorreMirona Golf Club de Navata van acollir, el cap de setmana del 17 i 18 de febrer, la sisena edició del TorreMirona Cup, amb dues voltes en la modalitat Medal Play, que eren vàlides per al Campionat d´Espanya infantil, aleví i benjamí. En total, hi van prendre part un centenar de jugadors d´arreu del país, un 20% més que l´any passat, i es van repartir un total de 12 premis.

En infantils, els vencedors van ser Jorge Berea i Daniela Campillo, mentre que en handicap van quedar en primer lloc Álvaro Figueras i Daniela Bellido. Per la seva part, en alevins Alejandro Pujol i Clàudia Lara van ser els més encertats i, en handicap, al capdavant van quedar Jan Farré i Núria Bertran.

Pel que fa als benjamins, en primera posició van finalitzar Jon Julià -Nico Garcia havia estat més encertat el primer dia- i Clara Felip, mentre que en handicap van vèncer Enzo Martínez i Marta Bertran.

Prem per veure més contingut per a tu