Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Augi Sarrià s'imposa a la pista de la Salle Montcada i encadena la quarta victòria consecutiva

?Els homes de Carles Morales saben reaccionar a temps després d'un primer temps per oblidar on arriben a perdre de quatre, i amb una segona part per emmarcar acaben guanyant de sis

L'Augi Sarrià continua en estat de gràcia. Els de Carles Morales van aconseguir ahir la quarta victòria consecutiva després de guanyar a la pista de la Salle Montcada, on van firmar una de les segones parts més bones de tot el curs.

La Salle Montcada va sortir per feina, i de bones a primeres va agafar les primeres diferències (7-3). Els sarrianencs no trobaven la manera de reaccionar. És cert que mai es van rendir, i això va tenir la seva recompensa.

Després d'arribar a l'equador del matx perdent de dos (9-7), a la represa, el Sarrià va saber canviar el guió del partit de forma radical. Francesc Palomeras va posar l'empat a dotze (12-12) quan només s'havien disputat set minuts del segon temps. Quatre minuts més tard, Pere Arnau va aconseguir posar per primera vegada en tot el partit l'Augi Sarrià per davant a l'electrònic (13-14). Les sensacions eren molt més positives. El triomf es veia possible. I ja se sap, l'esforç i la constància normalment acaben tenint la seva recompensa.

A partir d'aquí, els de Carles Morales van prèmer l'accelerador i les diferències van anar augmentant fins assolir una màxima de sis gols (18-24). Aquest cop, l'Augi Sarrià no es va deixar sorprendre i va lligar el quart triomf consecutiu, que li permet situar-se a la sisena posició de la classificació amb tretze punts. El pròxim compromís del Sarrià serà aquest dissabte 16 de desembre (18.30 h) a casa contra el Sant Vicenç.