Segueix-nos a les xarxes socials:

Peralada Girona B 12Cornellà

El Peralada-Girona B veu truncada la ratxa davant el Cornellà

Un doblet del pitxitxi Enric Gallego supera un equip peraladenc que, amb deu per l'expulsió de Joel Arimany, retalla distàncies al final amb un gol de Bambo

El Peralada-Girona B veu truncada la ratxa davant el CornellàLLUIS RIBERA

Després de dues victòries consecutives el Peralada-Girona B ha vist trencada la dinàmica amb una derrota ajustada davant el Cornellà de Llobregat (1-2), que entra en zona de promoció d'ascens a Segona A. Els altempordanesos, atrapats ara en el 16è lloc, zona de play-out, pel Llagostera, han patit la pólvora del pitxitxi de Segona B, Enric Gallego. El tanc del Bon Pastor es presentava a Peralada amb 14 gols i aquest diumenge n'ha anotat un a cada part, amb la cama esquerra (45' i 66').

En un duel marcat per la tramuntana -els visitants hi han jugat a favor en el primer temps-, els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí havien tingut opcions d'avançar-se en el marcador amb una dobla ocasió de Paik i Soni que Craviotto ha evitat. A la represa, i amb 0-2, el Peralada-Girona B ha patit l'expulsió del davanter Joel Arimany (73') per una suposada agressió, però no s'ha arronsat i Bambo, després d'un refús de Craviotto a un xut d'Iu, ha retallat distàncies (85'). El mateix potent central verd-i-blanc ha tingut la igualada amb un cop de cap que ha sortit fora per molt poc, si bé Gallego, a l'afegit, ha fregat el seu hat-trick particular.

Retorn de Maureta i visita a Saragossa

El Cornellà, amb el defensa altempordanès i exjugador del Peralada Enric Maureta a l'eix central, ha acabat celebrant la victòria. Per la seva part el Peralada-Girona B, 16è amb els mateixos punts que el Llagostera, té la permanència a un punt i el diumenge que ve (12 h) visitarà el camp de l'Ebro, de Saragossa.

Prem per veure més contingut per a tu