Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

L'Escala i el Vilafant intentaran guanyar per seguir a la zona alta de la classificació

El sènior femení taronja, per la seva banda, vol seguir amb el ple de victòries, tot i que només ha disputat dues de les quatre jornades

L'Escala i el Vilafant intentaran guanyar per seguir a la zona alta de la classificacióEMPORDA.INFO

El sènior masculí de l'Escala juga aquest cap de setmana per aconseguir la quarta victòria, en cinc partits, de la temporada. La cita és dissabte a les 18.15 hores al pavelló municipal escalenc i el rival és l'Horta, empatat a la classificació amb els alt-empordanesos. Els d'Albert Clopés, que són quarts, han començat forts la nova etapa a Primera Catalana i no deixaran perdre l'oportunitat de seguir en les posicions capdavanteres.

Per la seva banda, el Vilafant de Bru Rovira també cerca, a casa, el quart triomf de la campanya 2017-2018, en la qual juguen per primera vegada a Segona Catalana. En aquest cas, juguen dissabte a casa a les 17.45 hores contra el Cassanenc, equip amb el qual ja van jugar la passada temporada a Tercera Catalana i que no van poder vèncer. Els taronges són segons a la taula fent palès així el bon inici de temporada.

Finalment, el sènior femení del Vilafant, que juga per segona temporada a Segona Catalana, s'enfronta amb el Granollers 2, dissabte a les 19.15 hores. Les de Jordi Mallorquí només han pogut jugar dos dels quatre partits de lliga, però s'han endut els dos punts en les dues ocasions.

Prem per veure més contingut per a tu